word-lidWeet u het nog…

dat, toen u als kind voor het eerst in een museum kwam, er een wereld open ging: schilderijen en foto’s van huizen, scholen en straten die er niet meer waren, vergeten beroepen, vreemde werktuigen, belangrijke gebeurtenissen, beroemde koningen en veldheren maar ook gewone burgers, ze kwamen allemaal aan je voorbij… Dat vergeet je niet zo gemakkelijk meer.

De Aaltense Musea vormen een plek waar het verleden weer tot leven komt. Niet door stoffige voorwerpen te laten zien met een kaartje erbij, maar op een moderne interactieve manier kunnen bezoekers het historische erfgoed ervaren en beleven. De Aaltense Musea zijn eigenlijk een verrassing in de Achterhoek. Ruim 10.000 bezoekers waaronder een groot deel scholieren uit heel Nederland en het aangrenzende Duitse Euregio-gebied die ons bezochten, kunnen dit bevestigen.

Word ook lid van de Aaltense Musea. Voor slechts €20,- per jaar krijgt u dan het gehele jaar gratis entree voor u en uw huisgenoten, uitnodigingen voor openingen en drie keer per jaar ons tijdschrift ‘De Panne’ in de bus! Wilt u ook lid worden van de Aaltense Musea? Kom langs en regel het direct aan de balie.